Your address will show here +12 34 56 78
NIEUW!!
ONLINE HUIDADVIES
Ben jij (nog) geen klant in de salon maar wil je toch heel graag je huid verbeteren? Dan heb ik nu iets leuks voor jou! Online huidadvies.

Je kunt vanaf nu online huidadvies aanvragen door middel van een druk op de knop hiernaast. Tevens ontvang ik graag 3 foto’s zonder make up van je gezicht. Van de voorkant, van de linker en rechter zijkant. 

Je ontvangt hierna van mij een email met daarin een aantal vragen. Op basis van deze vragenlijst kunnen we daarna samen een plan opstellen en de juiste producten voor jouw huid samenstellen. Na ontvangst van het gratis passende huidadvies kun je de producten in de webshop of in de salon aanschaffen. 

Mocht je vragen hebben of heb je toch liever even telefonisch contact? Je kunt mij uiteraard ook even bellen of een whatsappje sturen, ik neem dan contact met je op!

 FACIALS
 Facials 60
Behandeling 60 min - aangepast aan de huidconditie en huidtype
€ 72,-
 Facials 90
Behandeling 90 min - aangepast aan de huidconditie en huidtype
€ 90,- 
Facials 90 + Bindweefsel
Behandeling 90 min met Bindweefselmassage (incl. Sheet masker) - aangepast aan de huidconditie en huidtype
€ 114,50

ALGENPEELING
Omdat de  Algenpeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid. Ook zeer geschikt voor acne, een onzuivere huid, grove poriën, pigmentvlekken en littekens.
Algenpeeling
Behandeling 60 min
€ 90,-
Een Kuur van de Algenpeeling (3 keer in 10 dagen)
3 behandelingen in 10 dagen
€ 249,-
MESOBOOST

€120,-

De MesojectGun is het enige naaldvrije mesotherapie gun. Een apparaat om de opname van actieve ingrediënten uit de mesotherapie producten in de diepere lagen van de huid te transporteren en te verhogen zonder naalden.
Het apparaat bevat een speciale microchip die ervoor zorgt dat tijdens de behandeling een zachte mechanische exfoliatie plaats vindt ter hoogte van de stratum corneum om deze te verdunnen. Voor een uniforme verdeling van de mesotherapie producten en makkelijkere opname in combinatie met de tweede techniek, elektroporatie. 
SKINPEN
MEDISCHE MICRONEEDLING
De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.
De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!
SKINPEN behandeling per losse behandeling
In kuurverband ( kuur van 4 behandelingen)
€ 195,-
€600,-

 BINDWEEFSELMASSAGES
Tijdens deze behandeling wordt door het masseren onder andere de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. In de huid kunnen onderhuidse verklevingen zitten die de doorbloeding verminderen en hiermee het functioneren van de huid beperken.Bovendien krijgt de huid door bindweefselmassage direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. 
Behandeling 45
Behandeling 45 min
€ 70,-
Kuur van 4 behandelingen
€ 250,-
OPENINGSTIJDEN | Berkel en Rodenrijs
Ribesstraat 17
2651 TE Berkel en Rodenrijs
Maandag | 09:00 - 16:00
Dinsdag | 09:00 - 16:00
Woensdag | gesloten
Donderdag| 09:00 - 16:00
Vrijdag | 09:00 - 15:00
Zaterdag + Zondag | gesloten
  • Text Hover