Your address will show here +12 34 56 78
NIEUW!!
ONLINE HUIDADVIES
Ben jij (nog) geen klant in de salon maar wil je toch heel graag je huid verbeteren? Dan heb ik nu iets leuks voor jou! Online huidadvies.

Je kunt vanaf nu online huidadvies aanvragen door middel van een druk op de knop hiernaast. Tevens ontvang ik graag 3 foto’s zonder make up van je gezicht. Van de voorkant, van de linker en rechter zijkant. 

Je ontvangt hierna van mij een email met daarin een aantal vragen. Op basis van deze vragenlijst kunnen we daarna samen een plan opstellen en de juiste producten voor jouw huid samenstellen. Na ontvangst van het gratis passende huidadvies kun je de producten in de webshop of in de salon aanschaffen. 

Mocht je vragen hebben of heb je toch liever even telefonisch contact? Je kunt mij uiteraard ook even bellen of een whatsappje sturen, ik neem dan contact met je op!
COSMEDIX
PEELING PROGRAMMA
Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutische pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Met de behandelingen vanaf level 1+ is het noodzakelijk om minimaal 21 dagen thuis de huid voor te  bereiden met Cosmedix thuis producten. 
Level 1 Blue Berry smoothie 
Deze milde peeling bevat L-actic Acid, Blueberry extract en Jojoba Beads welke zorgen voor een zachte exfoliatie. Geschikt voor ieder huidtype. Maakt de huid egaler.
€ 90,- 
Level 1 Pomegranate Peel
Deze zachte peeling bevat de meest krachtige anti oxidanten uit de natuur zoals Granaatappel en Resveratrol. Samen met L-Lactic Acid zorgt dit voor een vernieuwde huid en laat deze weer stralen. Geschikt voor ieder huidtype, vooral de doffe huid en de huid met hyperpigmentatie.
€ 90,- 
Level 1 Clarity Peel
Gaat verstoppingen,ontstekingen en onzuiverheden tegen, maakt een vette en ontstoken acne huid stralend.
€ 90,- 
Level 1+ Essential peptide peel
Dit is een zachte peeling die helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en zorgt voor een onmiddellijke gladdere en verhelderende uitstraling. Doordat de peeling Cranberry Oil bevat helpt deze behandeling ook bij bescherming van schadelijke invloeden van buitenaf. 
€ 95,- 
Level 1+ Benefit Peel
Een zachte peeling die in alle behandelingen ingezet kan worden. Heeft een beschermende en corrigerende werking. Geeft de huid voeding en bescherming door de fruitenzymen en vitamine A en C. Kalmeert, verzacht en stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van collageen. Geschikt voor ieder huidtype, met name bij hyperpigmentatie, zonbeschadigde huid en milde acne.
€ 95,- 
Level 2 Deep Sea Peel
Deze peeling is samengesteld zonder zuren. Manuele exfoliatie met algenextracten speciaal gemaakt voor littekens na acne, om hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid een algehele vernieuwing te geven.
€ 110,- 
COSMEDIX
 FACIALS
4 weken voorbehandeling
Kuur voor thuis
€ 85,-
Cosmedix Facials 60
Behandeling 60 min - aangepast aan de huidconditie en huidtype
€ 70,-
Cosmedix Facials 90
Behandeling 90 min - aangepast aan de huidconditie en huidtype
€ 89,- 
Cosmedix Facials 90 + Bindweefsel
Behandeling 90 min met Bindweefselmassage (incl. Sheet masker) - aangepast aan de huidconditie en huidtype
€ 114,50
DECAAR
ALGENPEELING
Omdat de Decaar Algenpeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid. Ook zeer geschikt voor acne, een onzuivere huid, grove poriën, pigmentvlekken en littekens.
Algenpeeling
Behandeling 60 min
€ 88,-
Een Kuur van de Algenpeeling (3 keer in 10 dagen)
3 behandelingen in 10 dagen
€ 245,- 
DECAAR
RENAISSANCE TREATMENT
De behandeling die zorgt voor een complete ‘wedergeboorte’ van de huid.  De behandeling wordt volledig afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Door de  mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.
Renaissance Treatment
Behandeling 60 min
€ 90,-
DECAAR & ABSOLUTION
FACIALS
Behandeling 60
Behandeling 60 min
€ 67,-
Behandeling 90
Behandeling 90 min + massage
€ 89,-

SKINPEN 
medisch microneedling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

WAT DOET DE SKINPEN VOOR JOUW HUID?
De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!
1 behandeling 195,-
een kuur van 4 behandelingen 700,-
een kuur van 6 behandelingen 900,-
BINDWEEFSELMASSAGES
Tijdens deze behandeling wordt door het masseren onder andere de doorbloeding gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. In de huid kunnen onderhuidse verklevingen zitten die de doorbloeding verminderen en hiermee het functioneren van de huid beperken.Bovendien krijgt de huid door bindweefselmassage direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. 
Behandeling 45
Behandeling 45 min
€ 66,-
Kuur van 4 behandelingen
€ 250,-
AYUNA
BEHANDELING
De behandeling omvat technieken gebaseerd op mindfulness om het limbische systeem te stimuleren, met nadruk op 3 zintuigen: ruiken, voelen en horen. Plasma’s rijk aan Botanische Cel Factoren (gewonnen uit Arabische Katoen, Groene Wortel en Granaatappel) en Phyto-Peptides (van Kurkuma wortel en Centella Asiatica- ook wel de ‘lang leven plant’ genoemd) helpen de huid regenererende vermogen te behouden.
Behandeling 90
Behandeling 90 min
€ 105,-
PLS 3
DEFINITIEF ONTHAREN
De Photo Nove PLS3 is de modernste en een zeer effectief lichtpulssysteem voor het definitief verwijderen van haar. De PLS3 onderscheidt zich op kwaliteit van alle andere lichtpulssystemen. Met de PLS3 wordt via licht, warmte opgewekt in de haarzakjes. Waardoor ze vernietigd worden en geen haar meer kunnen produceren.

Voor de prijzen voor andere lichaamsdelen kunt u contact opnemen. 
Oksels
Per behandeling
€ 55,-
Bikinilijn
Per behandeling
v.a. € 60,-
COUPEROSE 
Couperose verwijderen
v.a. € 45,-
EXTRA'S 
TIJDENS BEHANDELINGEN
Deze kunnen niet los geboekt worden maar alleen tijdens een behandeling.
Wenkbrauwen verven
€ 9,-
Wimpers verven
€ 9,50,-
Wenkbrauwen + wimpers verven
€ 17,-
Bovenlip harsen
€ 7,50
Kin harsen
€ 9,-
OPENINGSTIJDEN | Berkel en Rodenrijs
Ribesstraat 17
2651 TE Berkel en Rodenrijs
Maandag | 09:00 - 18:00
Dinsdag | 09:00 - 18:00
Woensdag | gesloten
Donderdag| 09:00 - 18:00
Vrijdag | 09:00 - 18:00
Zaterdag + Zondag | gesloten
  • Text Hover