Your address will show here +12 34 56 78
SKINCARE
ABSOLUTION
Huidverzorging in de meest pure zin van het woord. Effectief uiteraard, en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van uw huid. Absolution is samengesteld uit de beste ingrediënten, direct uit de natuur of biologisch geteeld.

Door alle producten in Frankrijk te produceren, kunnen we de ecologische voetafdruk van biologische huidverzorgingsproducten minimaliseren. Absolution producenten zetten zich allemaal in voor duurzame ontwikkeling en respect voor het milieu. Absolution producten zijn “ECOCERT Green Life” of “Cosmos” gecertificeerd en zijn niet op dieren getest. Vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum.
SKINCARE
AYUNA
Ayuna eco- luxury skincare. Less is Beauty!

Een uniek concept van huid- vasten. We stoppen juist met over stimuleren en geven de huid alleen datgene wat zij nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Bewuste en schone huidverzorging, om je huid zichtbaar te verbeteren. Zonder parfum, geen kleurstoffen maar wel resultaat!! 100% natuurlijk met biologische ingrediënten. Door een compacte collectie, geproduceerd met zorg, aandacht en intelligentie bieden we de huid ‘meer’ met ‘minder’.
SKINCARE
COSMEDIX
Vanaf het begin begon COSMEDIX® met een eenvoudige belofte: om maximale resultaten te leveren met verminderde irritatie. Vroeger hadden professionals en consumenten minder keuzes. Natuurlijke producten ruiken en voelden lekker maar konden de huid niet verbeteren en de tegenhangers waren vaak agressief en irriterend. COSMEDIX® heeft dat veranderd. Door het gebruiken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd Chiral Correction afkomstig uit de medicijn wereld, heeft de cosmeceutical pionier een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties. Dit alles om echt te kunnen veranderen – zonder de irritatie die consumenten verwachten.

Chiraal correcte skincare is een game changer, maar we gaan nog een stap verder. COSMEDIX® blijft de toekomst van professionele skincare vormgeven door vier hoofdpijlers: slimmere exfoliatie, skin matrix support, betere botanische ingredienten en uiteraard de chirale correctie voor productprestatie op het hoogste niveau. Het is ook geen verassing dat COSMEDIX® de nummer 1 keuze is voor huidverbetering door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten wereldwijd.

Wat je op je huid aanbrengt is net zo belangrijk als wat je in je lichaam stopt. Als pioniers in schone huidverzorging, zijn onze producten altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Onze formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.
SKINCARE
DECAAR
”Dare to be yourself”…
Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Wij geloven in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Decaar staat vooral bekend om haar algenpeeling. De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. De Algenpeeling is voor ieder huidtype en iedere huidconditie geschikt.
SKINCARE
INSTITUT ESTHEDERM
Optimaal bruinen zonder huidveroudering.
Institut Esthederm lanceerde reeds in de jaren zeventig een eigen lijn van zonne- producten die steunen op een geheel nieuwe filosofie: de beste bescherming tegen de zon is de natuurlijke bruining van de huid. Door dit proces maakt de huid zélf meer melanine aan. Het bruinen is dus eigenlijk de natuurlijke bescherming van de huid. En eerlijk: dit is waarvoor je uiteindelijk uren ligt te zonnebaden.

Dus in plaats van de zon volledig tegen te houden, besloot Institut Esthederm om de huid van binnenuit te gaan helpen om de UV-straling op de juiste manier te verwerken.
Die specifieke ingrediënten (Global Cel- lular protection) gaan de celmembranen beschermen die aan de basis liggen van verbranding en huidveroudering. Verder gaan ze de celstructuur beschermen zodat het eigenlijke DNA geen schadelijke invloed van de zon krijgt. Zo worden huid- kanker en allergieën voorkomen.

Nieuwe manier van zonnebaden: Bescherm je huid van binnenuit.
Dankzij deze nieuwe aanpak kunnen we veel meer zonlicht binnenlaten. Externe filters, die de zon simpelweg weren, zijn in mindere mate nodig. De huid kan volop van de zon genieten en je krijgt er die mooie bruine teint mee.

Geldt dit voor iedereen?
Natuurlijk moet interne bescherming veel meer afgestemd worden op elk individu dan gewone zonnemelk. Net daarom zijn de zonneproducten van Institut Esthederm enkel verkrijgbaar bij professionelen. Op die manier wordt het juiste product aan de juiste persoon gelinkt voor de juiste doeleinden. Een vakantie in de Tropen vereist nu een- maal meer bescherming dan een weekendje aan de Belgische of Nederlandse kust. Zelfs iemand die nagenoeg geen zon verdraagt, kan via deze speciale zonnelijn toch weer van de zon genieten. Institut Esthederm garandeert dat iedereen geholpen kan worden dankzij de jarenlange ervaring en innovatie van haar zonnepatenten.
SKINCARE
ECO BY SONYA
In 2011 maakte Eco van Sonya Australische geschiedenis. Eco Tan sunless tanning producent werd gecertificeerd door de Organic Food Chain onder toezicht van de Australische overheid.

Daarna heeft Eco by Sonya meerdere awards gewonnen waaronder:
Most Outstanding Cruelty-Free Beauty Brand 2018
Best Global Organic Beauty Brand 2018

Sinds dag 1, de oprichter, Sonya is toegewijd om een gezonder, diervriendelijk en milieuvriendelijk eco-assortiment te creëren.
Eco van Sonya is een bedrijf dat gebaseerd is op authenticiteit en transparantie. Daarom zijn de certificeringen zo belangrijk. 
Professional Tanning, Huidverzorging en Lichaamsverzorging zijn gecertificeerd biologisch door de Organic Food Chain Australia
Gecertificeerd Toxic-Free door Safe Cosmetics Australia
Tanning en Lichaamsverzorging is Veganistisch
Geaccrediteerd door Choose Cruelty Free

Eco by Sonya is een ethisch merk dat in snel tempo blijft groeien, omdat de ‘groene’ en gezondere producten zijn gemaakt met alleen natuurlijke en biologische ingrediënten.
SKINCARE
LAOUTA
Laouta is een klein familiebedrijf, de producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Griekenland. De familie heeft een expertise en jarenlange ervaring in cosmetica, tuinbouw en chemische technologie. Alle producten van Laouta zijn gemaakt van natuurlijke, lokaal verkregen en vegetarische ingrediënten volgens traditionele Mediterrane recepten. Productenlijn bestaat uit koud geperste zepen, hydraterende oliën, balsems en zonneproducten.

De producten worden geleverd in 100% recyclebare, biologisch afbreekbare containers. Ze bevatten geen parabenen, stabilisatoren, synthetische kleurstoffen, parfums of conserveermiddelen.

Het productieproces belast het milieu niet en uiteraard is dierproefvrij! De natuurlijke producten van Laouta zijn onderworpen aan fairtrade-regels, zowel wat betreft productie als eindprijzen.
SKINCARE
SCKIN NUTRITION
SCKIN Nutrition heeft verschillende huidsupplementen ontwikkeld die helpen bij de meest voorkomende huidproblemen, van fijne lijntjes, acne, droge huid tot eczeem. Het biedt mogelijkheden voor een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

Met SCKIN Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijk. De Super Greens+ is zelfs compleet Vegan! En daarom geschikt voor vegetariërs. Dit alles is uiteraard wetenschappelijk onderbouwd.

Sckin Nutrition kun je niet met andere merken vergelijken. Sckin is uniek omdat het hoog geconcentreerd is.
SKINCARE
LOVELI
Op voorraad: deodorant en zonnebrand. De andere producten kunnen wel besteld worden.

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:
♥ 100% troepvrij
♥ 100% natuurlijk
♥ Nooit op dieren getest
♥ Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG's, nano, butylhydroxytoluene, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie
♥ Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering
♥ Gemaakt in Amsterdam
♥ Hervul je producten met milieuvriendelijke refills
OPENINGSTIJDEN | Berkel en Rodenrijs
Ribesstraat 17
2651 TE Berkel en Rodenrijs
Maandag | 09:00 - 18:00
Dinsdag | 09:00 - 18:00
Woensdag | gesloten
Donderdag| 09:00 - 18:00
Vrijdag | 09:00 - 18:00
Zaterdag + Zondag | gesloten
  • Text Hover